• Administrator

Iron Maiden идват у нас за специален концерт в рамките на Hills Of Rock!

Тук може да научите новини за концерти,рок и метъл банди
Post Reply
User avatar
Scorpions ROCKER
Администратор
Администратор
Posts: 1614
Joined: Fri Oct 14, 2016 10:40 am
Location: Крумовград
    Windows 7 Chrome
Gender:
Zodiac: Taurus
Contact:
Bulgaria

Iron Maiden идват у нас за специален концерт в рамките на Hills Of Rock!

Post by Scorpions ROCKER » Mon Nov 13, 2017 2:17 pm

Кога: 22 юли (неделя) 2018 г.
Къде: Пловдив, Гребен канал, 20:00ч.
Image
More information:
Един специален концерт в нов формат – Hills Exclusive на фестивала Hills Of Rock!

След невероятния успех на световното турне през 2016-2017, по повод 16-тия студиен албум The Book of Souls, Iron Maiden отново поемат на път през 2018 с поредица от концерти и фестивални шоута в Европа. Световното турне Legacy Of The Beast ще постави началото си в Талин, Естония на 26 май и ще завърши в O2 Арена в Лондон, на 10 август. Пълният списък с датите за европейското турне ще бъде публикуван на ironmaiden.com, като концертите се очаква да продължат и през 2019.

Концепцията за световното турне Legacy Of The Beast е вдъхновена от едноименната мобилна игра и комикс на Maiden. Дизайнът на сцената ще е зрелищен. Там ще оживеят няколко различни съединени “свята”, а сетлистът ще включва голяма част от хитовете на групата, както и изненади от по-късните албуми.

Мениджърът на Iron Maiden Rod Smallwood сподели: “Както нашите фенове вече знаят, откакто Bruce и Adrian се присъединиха отново към Maiden в началото на хилядолетието, имаме цикъл на турнетата. Редуваме ги както за нов албум, така и само с вечни хитове. Това ни харесва по много причини, защото бандата може да изпълни и новите парчета, и големите си хитове, които зареждат емоционално феновете и сбъдват техните желания. Както се казва поддържаме нещата живи – не само за феновете, но и за бандата.

За този концерт, изпълнен с хитове, решихме да базираме темата около името на Legacy Of The Beast, което изцяло пасва на целите ни, и ни дава възможност да бъдем креативни и да се забавляваме, особено с Eddie! Ще има много изненади. Не искам да издавам всичко в момента, но работим върху няколко различни сценични дизайна, запазвайки традиционните Iron Maiden. Надяваме се да подарим на феновете ни, които дойдат да видят това наистина много специално шоу, едно фантастично изживяване.”

Многобройните почитатели на Iron Maiden в България, ще могат да видят идолите си на живо по време на Hills Exclusive на 22 юли 2018. Специалните гости на концерта се финализират в момента и ще бъдат обявени скоро!

Билетите за HILLS EXCLUSIVE с IRON MAIDEN ще бъдат от една ценова категория.
– 70 лв до 31.12.2017
– 80 лв до 20.06.2018
– 90 лв до 22.07.2018
– 100 лв в деня на концерта

Те могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на ticketpro.bg и eventim.bg. Продажбата стартира на 24 ноември (петък) 2017г. от 11:00ч.
Post Reply

Return to “Новини”