• Administrator
  •  

    Слушайте радио Zrock тук

     

Mike Shinoda: “Няма начин Linkin Park да свирят с холограма на Chester Bennington”

Тук може да научите новини за концерти,рок и метъл банди
Post Reply
User avatar
Scorpions ROCKER
Администратор
Администратор
Posts: 2002
Joined: Fri Oct 14, 2016 10:40 am
Location: Крумовград
    Windows 7 Chrome
Referrals: 1
Gender:
Zodiac: Taurus
Contact:
Bulgaria

Mike Shinoda: “Няма начин Linkin Park да свирят с холограма на Chester Bennington”

Post by Scorpions ROCKER » Mon Dec 25, 2017 1:17 pm

Image
Mike Shinoda отхвърли идеята Linkin Park да свирят с холограма на покойния член на бандата Chester Bennigton, казвайки, че подобен ход би бил “ужасен”.

Ко-вокалистът на Linkin Park взе участие в лайв сесия с въпроси и отговори в Instagram, където коментираше албума на групата “One More Light Live”. Попитан за възможността някой ден да заменят липсващия Chester с холограма на сцената, Mike казва: “Не мога дори да си представя подобна идея. Чух и други хора извън бандата да предлагат това, но няма начин. Никога не бих направил това.”

По-късно той добави: “Не мога да направя това с холограма на Chester, не мога да се представя по-ужасно нещо. Всеки един от вас, които сте изгубили обичан човек, приятел, член на семейството – бихте ли си представили да имате тяхна холограма? Това ще е ужасно! Не мога да го направя. Не знам какво ще правим по-нататък, но ще го измислим все в някакъв момент.”

Linkin Park все още не са обявили официално как ще продължат функционирането си като банда след смъртта на Chester Bennington.
Image
Post Reply

Return to “Новини”