Страница 1 от 1

Kiss за последно в София

Публикувано на: Пет Яну 24, 2020 11:13 pm
от samara119
Изображение
Американска рок група Kiss идва в България за концерт в “Арена Армеец” в София на 18 юли. Гостуването им е част от последното им турне End of the Road. С него те се сбогуват с почитателите си след повече от четири десетилетия на сцената.

“Турнето ще бъде наистина невероятен празник, за тези, които бяха с нас през всички тези години, и последен шанс за тези, които са ни пропуснали”, казват от групата. На 17 юли 2021 г. групата основана през 1973 г., ще излезе на сцената за последен път в града, където започва своята история – Ню Йорк.

Групата обяви, че се сбогува със своите фенове след над 40-годишна музикална история. Почитателите на тяхната музика трябва да се заредят с енергия. Обещава ги невероятно шоу, внушителна продукция, разтърсващи хитове. Гарнирани с тяхната запазена марка – зрелищни сценични и светлинни ефекти, пиротехника, огромна сцена.

Организаторите обещават шоу с много ефекти и пиротехника, а Пол Стенли, Джийн Симънс, Ерик Сингър и Томи Тайър гарантират на почитателите едно наистина незабравимо изживяване – като за последно. Шоуто ще продължи повече от два часа, в които ще чуем едни от любимите парчета, между които “I Was Made For Lovin You”, “Love Gun”, “Deuce” и “Rock And Roll Nite”.