• Administrator
  •  

    Слушайте радио Zrock тук

     

Дебютният албум на проекта AURI на Tuomas Holopainen излиза на 23 март

Тук може да поствате информация за всякакви рок концерти
Post Reply
User avatar
Scorpions ROCKER
Администратор
Администратор
Posts: 2002
Joined: Fri Oct 14, 2016 10:40 am
Location: Крумовград
    Windows 7 Chrome
Referrals: 1
Gender:
Zodiac: Taurus
Contact:
Bulgaria

Дебютният албум на проекта AURI на Tuomas Holopainen излиза на 23 март

Post by Scorpions ROCKER » Thu Jan 25, 2018 5:39 pm

Уникалният глас на Johanna Kurkela, редом с маестро Tuomas Holopainen и гайдарят Troy Donockley са трите елемента, съставящи неповторимия проект AURI. Триото написва първата си песен “Aphrodite Rising“ още през 2011 г., а с времето се раждат и останалите десет приказни песни, които са част от дебютния им едноименен албум. Преди броени минути, Troy сподели във Facebook, че творбата ще види бял свят на 23 март чрез Nuclear Blast.

От дълбините на легендарната заешка дупка звучи ехото на един друг свят. Музиката се разпростира редом с тихи моменти и ескейпистки мечти, освободена от бремето на времето и земното присъствие. AURI се ражда от умовете на трима музиканти и нуждата им от музика, която не може да бъде описана с думи. Магически звуци, които човек може да чуе, падайки през заешката дупка в “Алиса в Страната на чудесата“.
Запитан да опише звученето на проекта, Tuomas Holopainen отговаря:

Преди няколко дни обсъждахме точно това. Стигнахме до определенията Rabbit Hole Music и Celestial Metal. Ще чуете влияния от келтска фолк музика, различни саундтракове и т.н. Все музика, която обичаме и обожаваме, но да определя стилът на проекта е невъзможно. Ще оставя това на слушателите.
Пълният текст, който разказва за AURI от зараждането на проекта до случващото се днес ще намерите на този адрес, а утре очаквайте и първия сингъл от техния дебютен албум.

Image
Image
Post Reply

Return to “Информация”