Въпроси за публикуване

Тук ще видите въпросите които най често се задават.
Заключено Предишна темаСледваща тема
Аватар
Scorpions. [ ЕКИП ]
Администратор
Администратор
Мнения: 3341
Регистриран на: Пет Окт 14, 2016 1:40 pm
Местоположение: Крумовград
x 24
x 23
    Windows 7 Chrome
Реферали: 12
Mood:
Gender:
Зодии:
Обратна връзка:

Въпроси за публикуване

Мнение от Scorpions. [ ЕКИП ] »

Как да създам нова тема или да публикувам отговор?
Офтопик:
За да публикувате нова тема във форум, кликнете върху "Нова тема". За да публикувате отговор на тема, кликнете върху "Публикувай отговор". Може да се наложи да се регистрирате, преди да можете да публикувате съобщение. Списъкът с вашите разрешения във всеки форум е достъпен в долната част на форума и тематичните екрани. Пример: Можете да публикувате нови теми, Можете да публикувате прикачени файлове и т.н.

Как да редактирам или да изтрия публикация?
Офтопик:
Освен ако не сте администратор на борда или модератор, можете да редактирате или изтривате само собствените си публикации. Можете да редактирате публикация, като кликнете върху бутона за редактиране за съответната публикация, понякога само за ограничен период от време след публикуването на публикацията. Ако някой вече е отговорил на публикацията, ще намерите малко парче изходен текст под публикацията, когато се върнете към темата, в която се посочва колко пъти сте я редактирали заедно с датата и часа. Това ще се появи само ако някой е отговорил; тя няма да се появи, ако модератор или администратор редактира публикацията, въпреки че те могат да оставят бележка за това, защо са редактирали публикацията по свое усмотрение. Моля, обърнете внимание, че обикновените потребители не могат да изтрият публикация, след като някой отговори.


Как да добавя подпис към публикацията си?
Офтопик:
За да добавите подпис към публикация, трябва първо да я създадете чрез потребителския ви контролен панел. Веднъж създаден, можете да поставите отметка в полето Прикрепете подпис във формуляра за публикуване, за да добавите подписа си. Можете също така да добавите подпис по подразбиране към всичките си публикации, като поставите отметка в съответния бутон за избор в контролния панел на потребителя. Ако го направите, пак можете да предотвратите добавяне на подпис към отделни публикации, като премахнете отметката от квадратчето за добавяне на подпис във формуляра за публикуване.


Как да създам анкета?
Офтопик:
Когато публикувате нова тема или редактирате първата публикация на дадена тема, кликнете върху раздела "Създаване на анкета" под основния формуляр за публикуване; ако не можете да видите това, нямате съответните разрешения за създаване на анкети. Въведете заглавие и поне две опции в съответните полета, като се уверите, че всяка опция е на отделен ред в текста. Можете също така да зададете броя опции, които потребителите могат да избират по време на гласуването под "Опции на потребител", ограничение във времето за анкетата (0 за безкрайна продължителност) и накрая възможност да се даде възможност на потребителите да изменят своите гласове.

Защо не мога да добавя още опции за анкета?
Офтопик:
Лимитът за опции за анкета се определя от администратора на борда. Ако смятате, че трябва да добавите повече опции към анкетата си, отколкото разрешената сума, свържете се с администратора на борда.


Как да редактирам или изтрия дадена анкета?
Офтопик:
Както и при публикациите, анкетите могат да бъдат редактирани само от оригиналния плакат, модератор или администратор. За да редактирате анкета, кликнете, за да редактирате първата публикация в темата; това винаги има анкетата, свързана с него. Ако никой не е гласувал, потребителите могат да изтрият анкетата или да редактират опцията за анкета. Ако обаче членовете вече са гласували, само модераторите или администраторите могат да го редактират или изтрият. Това предотвратява промяната на опциите на анкетата в средата на анкетата.


Защо не мога да получа достъп до форум?
Офтопик:
Някои форуми може да са ограничени до определени потребители или групи. За да видите, четете, публикувате или изпълнявате друго действие, може да са ви необходими специални разрешения. Свържете се с модератор или администратор на борда, за да ви предостави достъп.


Защо не мога да добавя прикачени файлове?
Офтопик:
Разрешенията за прикачване се предоставят на форум, група или потребител. Администраторът на форума може да не е позволил добавянето на прикачени файлове към конкретния форум, в който публикувате, или може би само определени групи могат да публикуват прикачени файлове. Свържете се с администратора на борда, ако не сте сигурни защо не можете да добавяте прикачени файлове.

Защо получих предупреждение?
Офтопик:
Всеки администратор на борда има собствен набор от правила за своя сайт. Ако сте нарушили правило, може да ви бъде издадено предупреждение. Моля, обърнете внимание, че това е решение на администратора на борда, а phpBB Limited няма нищо общо с предупрежденията на даден сайт. Свържете се с администратора на борда, ако не сте сигурни за причината, поради която сте получили предупреждение.


Как мога да отчитам публикации на модератор?
Офтопик:
Ако администраторът на форума го е позволил, трябва да видите бутон за отчитане на публикации до публикацията, която искате да подадете. Кликването върху това ще ви преведе през стъпките, необходими за отчитане на публикацията.

Какво представлява бутонът "Запазване" за публикуване на тема?
Офтопик:
Това ви позволява да запазвате чертежите, които да бъдат завършени и изпратени на по-късна дата. За да презаредите запазения чертеж, посетете потребителския контролен панел.

Защо моята публикация трябва да бъде одобрена?
Офтопик:
Администраторът на форума може да е решил, че публикациите във форума, който изпращате, изискват преглед преди да бъдат изпратени. Също така е възможно администраторът да ви е поставил в група потребители, чиито публикации трябва да бъдат прегледани, преди да бъдат изпратени. Моля, свържете се с администратора на борда за повече подробности.


Как да нахлуя темата си?
Офтопик:
С натискането на връзката "Bump topic", когато я преглеждате, можете да "удържите" темата в горната част на форума на първата страница. Ако обаче не виждате това, то може да е забранено отпадането на тема или да не е достигнато времето между ударите. Възможно е също така да се натъкнете на темата просто като отговорите на нея, но не забравяйте да следвате правилата на борда, когато правите това.
0 x


Изображение

Слушайте радио Z-rock без да кликате във излишни сайтове !


Заключено Предишна темаСледваща тема

Обратно към “Често Задавани Въпроси”