Потребителски предпочитания и настройки

Тук ще видите въпросите които най често се задават.
Потребителски аватар
Scorpions. [ ЕКИП ]
Администратор
Администратор
Мнения: 3238
Регистриран: пет окт 14, 2016 1:40 pm
Местоположение: Крумовград
x 24
x 23
    Windows 7 Chrome
Реферали: 12
Mood:
Gender:
Зодии:
Контакти:
Bulgaria

Потребителски предпочитания и настройки

Мнение от Scorpions. [ ЕКИП ] » вт мар 27, 2018 8:25 am

Как да променя настройките си?
Офтопик:
Ако сте регистриран потребител, всичките ви настройки се съхраняват в базата данни на борда. За да ги промените, посетете потребителския си контролен панел. обикновено можете да намерите връзка, като кликнете върху потребителското си име в горната част на бордовите страници. Тази система ще ви позволи да промените всичките си настройки и предпочитания.

Как да предотвратя появяването на потребителското ми име в онлайн списъка с потребители?
Офтопик:
В рамките на потребителския ви контролен панел в "Предпочитания на борда" ще намерите опцията Скриване на състоянието си онлайн . Активирайте тази опция и ще се явите само на администраторите, модераторите и себе си. Ще се считате за скрит потребител.

Времената не са правилни!
Офтопик:
Възможно е показаното време да е от часова зона, различна от тази, в която се намирате. Ако случаят е такъв, посетете потребителския ви контролен панел и променете часовата зона така, че да съответства на конкретната област, напр. Лондон, Париж, Ню Йорк, Сидни и др. Моля, обърнете внимание, че промяната на часовата зона, както повечето настройки, може да се извърши само от регистрирани потребители. Ако не сте регистриран, това е добър момент да го направите.

Промених часовата зона и времето все още не е наред!
Офтопик:
Ако сте сигурни, че сте задали часовата зона правилно и времето е все още неправилно, времето, съхранено в сървърния часовник, е неправилно. Моля, уведомете администратор, който да коригира проблема.

Моят език не е в списъка!
Офтопик:
Или администраторът не е инсталирал вашия език или никой не е превел този съвет на вашия език. Опитайте да поискате от администратора на борда, ако могат да инсталират необходимия езиков пакет. Ако езиковият пакет не съществува, можете да създадете нов превод. Повече информация можете да намерите на phpBB & reg; уебсайт.


Какви са изображенията до моето потребителско име?
Офтопик:
Има две изображения, които могат да се показват заедно с потребителско име при преглеждането на публикации. Един от тях може да е изображение, свързано с вашия ранг, обикновено под формата на звезди, блокове или точки, което показва колко мнения сте направили или статуса си на борда. Друго, обикновено по-голямо изображение е известно като аватар и обикновено е уникално или лично за всеки потребител.

Как да покажа аватар?
Офтопик:
В рамките на потребителския ви контролен панел в "Профил" можете да добавите аватар, като използвате един от следните четири метода: Gravatar, Галерия, Отдалечено или Качване. Администраторът на борда е да даде възможност на аватарите и да избере начина, по който могат да се предоставят аватари. Ако не можете да използвате аватари, свържете се с администратор на борда.


Какъв е моят ранг и как да го променя?
Офтопик:
Оценките, които се показват под потребителското ви име, показват броя на публикациите, които сте направили, или идентифицирането на определени потребители, напр. модератори и администратори. По принцип не можете директно да променяте формулировката на всички редове на борда, които са зададени от администратора на борда. Моля, не злоупотребявайте с борда, като публикувате ненужно само за да увеличите ранга си. Повечето табла няма да търпят това и модераторът или администраторът просто ще намалят броя на публикациите ви.


Когато кликна върху връзката за имейл за потребител, искам да се логна?
Офтопик:
Само регистрираните потребители могат да изпращат имейл до други потребители чрез вградения имейл формат и само ако администраторът е активирал тази функция. Това е, за да се предотврати злоумишлено използване на системата за електронна поща от анонимни потребители.
0 x


Изображение

:letsrock2:


Върни се в “Често Задавани Въпроси”