"From Ashes to New - "Hate Me Too": Нова мощна и зареждаща песен, която показва емоционалния диапазон на групата"

Тук може да научите новини за концерти,рок и метъл банди
Аватар
Scorpions [ ЕКИП ]
Администратор
Администратор
Мнения: 5045
Регистриран на: Пет Окт 14, 2016 1:40 pm
    Windows 10 Chrome
Реферали: 12
Has thanked: 89 times
Been thanked: 56 times
Обратна връзка:
Мар 2023 17 11:27

"From Ashes to New - "Hate Me Too": Нова мощна и зареждаща песен, която показва емоционалния диапазон на групата"

Мнение от Scorpions [ ЕКИП ]

From Ashes to New, е американска рок група, която се характеризира с уникална комбинация от рок, хип-хоп и електронна музика. Новата им песен "Hate Me Too" е една от най-новите им творби и вече получава голямо внимание от феновете и критиците.

Песента "Hate Me Too" е създадена със сътрудничеството на групата с големи имена в индустрията като Keith Wallen от Breaking Benjamin и Rob Caggiano от Volbeat. Тя е включена в албума "Panic", който е издаден на 28 август 2020 година.

Текстът на песента "Hate Me Too" разказва за моменти на личностно променящи се преживявания, когато се чувстваш като да си изгубен и не знаеш кое е правилното решение. В песента се споменава за вътрешните борби на човека и как те могат да повлияят на взаимоотношенията му с другите хора.

Песента започва с изразителен електронен въвеждащ звук, последван от зареждащи китарни рифове и барабанни удари, които ускоряват ритъма и правят песента непрекъснато енергична и напълно динамична. Въпреки това, текстът на песента се фокусира на тъжната страна на живота и изпълнителите представят дълбоки емоции, които може да се отразят на всеки.

"Hate Me Too" е една изключително мощна и зареждаща песен, която не само ще ви разтърси, но също така ще ви накара да размислите за проблемите, с които се сблъсквате в ежедневието. Тя е още едно доказателство, че From Ashes to New продължават да развиват своя стил и да създават музика, която въздейства на емоциите на слушателите си.

ИзображениеИзображение

Слушайте радио Z-rock без да кликате във излишни сайтове !

{% if S_GROUP_5 or S_GROUP_78 or S_GROUP_4 or S_GROUP_8 or S_GROUP_74 or S_GROUP_81 %} {% else %} {% endif %}

Обратно към “Новини”