Страница 1 от 1

Пада концертът на W.A.S.P. през ноември в София

Публикувано на: Пон Юни 15, 2020 4:58 pm
от Scorpions.
Изображение
W.A.S.P. НА 10 НОЕМВРИ В СОФИЯ!, който трябваше да се състои на 10 ноември тази година в столичната зала „Универсиада“, няма да се състои, съобщиха организаторите. Поради неясната ситуация с разпространението на COVID-19 предстоящото турне “1984 To HEADLESS”, с което W.A.S.P. празнуват хитовете от първите 4 албума на групата, е прекратено!

От днес, 15 юни, до края на тази година, започва да тече процедура за връщане на билети.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив, се връщат на адрес – Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4, с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта: трябва да се изпратят на следния адрес – Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4, и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
– билети, закупени с опция print@home и eticket, се връщат по имейл до info@eventim.bg.
– с наложен платеж или по банков път: феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.
Изображение