Кой са "Едема Рух" ?

Тук може да поствате информация за всякакви рок концерти
Потребителски аватар
</Scorpion> Metal
Администратор
Администратор
Мнения: 3099
Регистриран: пет окт 14, 2016 1:40 pm
Местоположение: Крумовград
x 12
x 5
    Windows 7 Firefox
Реферали: 11
Mood:
Gender:
Зодии:
Контакти:
Bulgaria

Кой са "Едема Рух" ?

Мнение от </Scorpion> Metal » нед окт 27, 2019 7:06 pm

Едема Рух е номадска културна група, известна в "Четирите ъгъла на цивилизацията"

Тъй като няма държава, която да нарече собствена, Edema Ruh са пътешественици и артисти с таланти, вариращи на дълго и на широко, но най-често включващи разказване, актьорско майсторство и музика. Те пътуват в големи групи, известни като трупи, обикалящи страната във вагонни влакове. Те обикновено търгуват с развлечения за храна и монети.

Някои трупи на Рух имат богат покровител, който им позволява да използват името и цветовете му и да пътуват свободно под негова закрила. В замяна патронът очаква те да го представят за част от годината и да се държат по начин, който ще се отрази добре на репутацията му. Това е взаимно изгодно споразумение, тъй като патронът придобива известност като вкусен и артистичен индивид, докато трупата печели финансова подкрепа и влиянието на патрона, за да помогне за преодоляване на подозренията, където и да пътува.

Честото народно недоверие и укор на Едема Рух, който впоследствие разви много традиции за създаване на сплотена общност. Всички трупи са обвързани под максимата „Едно семейство“. Други практики включват предлагането на вино при поздрави и брандиране на предателите на шатрата. Когато това се случи, счупен обръч се изгаря в тялото на нарушителя, което показва, че човекът вече не е част от кръга, който е този от семейство Edema Ruh.

Някои фенове смятат, че думата "Edema" произлиза от същия корен като "Adem". Преди да се установят в Ademre, Adem също е практикувал номадски начин на живот. Възможно е, докато множеството адемични мисловни училища се е образувало, се е образувала разцепваща се група, чиито вярвания са противоположни на традиционния стоицизъм. Вместо да отказва емоции, музика и страст, тази група процъфтява на публично представяне; те по същество бяха самата антитеза на Адема...

Симфоничната метъл група Nightwish написа песен, озаглавена "Edema Ruh" в албума им Endless Forms Most Beautiful (2015)

Изображение
0 x


Изображение

:letsrock2:


Върни се в “Информация”