DracuLa написа: ↑Съб Сеп 16, 2023 10:15 pmой ой ой какво става хора мой как сте вий в този час или може би ще отговорите ми в удобно време за вас поздрави най светли и щастие да си имате под ръка да се смеете с пълна уста ахахаа
и ко смяташ, че ще направиш да не би да ни разсмееш със нея като ни я покажеш гледай ся остави ни нас хората да се шетрим със смехотерия
със вятъра да се веем
ХАЙ ОТ МЕН РАЗ КЪМ ДВА ДАЛИ ТОВА Е
ДАДЕН ДЕН ЗА НЯКАКВА СТЕПЕННА ЦЕНА
КОЯТО ЗНАМ ЛИ Е ТИПИЧНА ВЪВ ЖИВОТА
ХА СЕГА КАЖИ ДЕ КАК ПАК МОЖЕ ДА ИДЕ
ПРОСТО СИ РАЗНИЩВАМ ЕЙ ТАКА ОТ НИЩО НЕЩО МОЛЯ НЕ СЕ СЪРДИ СКРОМНОСТ ТИ ПРОЯВИ ОТНОСНО КЪМ ВСИЧКО МОЖЕ БИ
НЕ ПИТАЙ ТИ КАКВО СЕ ОПИТВАМ ДА КАЖА
ЗА ДА НЕ ГО ПОКАЖА ПРОСТО СЕБЕ СИ БЪДИ
ЧОВЕК МИЛ НО И СЪС НАСТРОЕНИЕ ОТНОСНО МУЗИКА НАЛИ
DracuLa написа: ↑Съб Сеп 16, 2023 10:15 pmой ой ой какво става хора мой как сте вий в този час или може би ще отговорите ми в удобно време за вас поздрави най светли и щастие да си имате под ръка да се смеете с пълна уста ахахаа
А НЕ ТАКА ЗНАЕМ СИ НИЕ ХОРАТА, ЧЕ НЕ СЕ ГОВОРИ СЪС ПЪЛНА УСТА А САМО КОГАТО ПРЕГЛЪТНЕМ ЗАЛАЧЕТО НИ УЛЕКВА НО ВЕЧЕ СЛЕД ТОВА СМЕ НАПЪЛНО ГОТОВИ ДА ГОВОРИМ НА ДЛЪШ И ШИР Т ДА СИ
ПО СПОРИМ КОЙ КАК Е ЗА СЕГА ОТ СВОЙТЕ
ДАДЕНИ МОМЕНТИ ВЪВ ДЕНЯ ЗНАЕ ЛИ СЕ Я ПАК ДА ПОВТОРЯ ХЕЙ ХОРА КАК СТЕ СРЕД ДНИ И СРЕД ПРИРОДНАТА ФЛОРА
❤❤ ❤
❤ ❤
От грешни пътеки Аз не се боя само разходката из природната гора да ми бъде сломяващо добра значение все пак да има т ако ти беше със мен щеше да е чуден но наистина не очаквано типичен ден не ми е окей да се изгубя из гори и по поля от дърветата а само от любопитство и разнообразие из различни пътеки Аз да се разходя но без да ги зная те на и към къде водят
Що се отнася до това Аз къде се губя
Що за запитване е това след като
Ти бре друже къде така се умълча като,че ли си във затихваща луна под която дори и да виеш не ще те чуя
Що така да не се пише и със различни цветови зони от нашата RAINBOW